Να στείλετε μήνυμα
SHENZHEN TWOO AUTO INDUSTRIAL LTD
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bruce

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-185-7643-6547

WhatsApp : +8618576436547

Free call

Η λειτουργία του κεφαλιού κυλίνδρων

April 17, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία του κεφαλιού κυλίνδρων

Η λειτουργία του κεφαλιού κυλίνδρων

 

Το κεφάλι κυλίνδρων είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα κάθισμα βαλβίδων εισαγωγής και εξάτμισης, τις τρύπες αγωγών βαλβίδων για την εγκατάσταση των βαλβίδων εισαγωγής και εξάτμισης, καθώς επίσης και τα κανάλια εισαγωγής και εξάτμισης, κ.λπ. Το κεφάλι κυλίνδρων μιας μηχανής βενζίνης επεξεργάζεται στη μηχανή με μια τρύπα για την εγκατάσταση του βουλώματος σπινθήρων, ενώ το κεφάλι κυλίνδρων μιας μηχανής diesel επεξεργάζεται με μια τρύπα για την εγκατάσταση του εγχυτήρα καυσίμων. Το κεφάλι κυλίνδρων της υπερυψωμένης μηχανής αξόνων επεξεργάζεται στη μηχανή επίσης με μια φέρουσα τρύπα αξόνων για να τοποθετήσει τον άξονα.
Το κεφάλι κυλίνδρων πετιέται γενικά με τον γκρίζο χυτοσίδηρο ή το χυτοσίδηρο κραμάτων. Η καλή θερμική αγωγιμότητα του κράματος αργιλίου είναι συμβάλλουσα στη βελτίωση της αναλογίας συμπίεσης.
Το κεφάλι κυλίνδρων είναι ένα συστατικό της αίθουσας καύσης. Η μορφή της αίθουσας καύσης έχει μια μεγάλη επιρροή στην εργασία της μηχανής. Λόγω των διαφορετικών τρόπων καύσης της μηχανής βενζίνης και της μηχανής diesel, τα μέρη του κεφαλιού κυλίνδρων που αποτελείται από την αίθουσα καύσης διαφέρουν πολύ. Η αίθουσα καύσης μιας μηχανής βενζίνης είναι κυρίως στο κεφάλι κυλίνδρων, ενώ η αίθουσα καύσης μιας μηχανής diesel είναι κυρίως στο κοίλωμα στην κορυφή του εμβόλου.τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η λειτουργία του κεφαλιού κυλίνδρων  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας