Να στείλετε μήνυμα
SHENZHEN TWOO AUTO INDUSTRIAL LTD
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Bruce

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-185-7643-6547

WhatsApp : +8618576436547

Free call

ρουλεμάν μηχανών diesel

April 19, 2023

Ρουλεμάν μηχανών diesel

 

Ένα μέρος των φερόντων φορτίων ενός diesel μηχανών ρουλεμάν σε έναν περιστρεφόμενο άξονα. Τα κύρια φέροντα μέρη της μηχανής diesel αποτελούνται από τα σαφή ρουλεμάν, τα οποία διαιρούνται γενικά, και τα δύο μισά διαμορφώνονται όπως τα κεραμίδια μετά από να διαιρεθούν, έτσι καλείται επίσης φέροντα θάμνο. Το μέγιστο φορτίο σε μια μηχανή diesel είναι στο κύριο ρουλεμάν που υποστηρίζει το στροφαλοφόρο άξονα και το ρουλεμάν συνδέοντας ράβδων που συνδέει το στροφαλοφόρο άξονα με τη συνδέοντας ράβδο.
Το σαφές ρουλεμάν αποτελείται από ένα βότσαλο φιαγμένο πίσω από υψηλό - χάλυβας ποιοτικού άνθρακα και αντιτριβικός χρυσός που συνδέονται με το. Σύμφωνα με το διαφορετικό πάχος της πλάτης κεραμιδιών, διαιρείται σε παχύ ρουλεμάν τοίχων και λεπτό ρουλεμάν τοίχων. Η φέρουσα αναλογία πάχους και διαμέτρων τοίχων 0.065~0.095, πάχος στρώματος κραμάτων 0.75mm~2mm κάλεσε το παχύ ρουλεμάν τοίχων Η αναλογία του πάχους τοίχων στη διάμετρό της είναι 0.02~0.065, και το πάχος του στρώματος κραμάτων είναι 0.3mm~0.7mm, το οποίο καλείται λεπτό ρουλεμάν τοίχων. Το παχύ ρουλεμάν τοίχων χρησιμοποιείται κυρίως για το μονό κομμάτι ή τη μικρή παραγωγή batch Το λεπτό ρουλεμάν τοίχων χρησιμοποιείται για τη μαζική παραγωγή.
Το ενάντιο στη φθορά υλικό μετάλλων του γλιστρώντας ρουλεμάν απαιτεί την αντίσταση κούρασης, την αντίσταση διάβρωσης και την καλή ενάντια στη φθορά εκτέλεση. Τα υλικά κατάλληλα για το φέροντα κατ'α της τριβής χρυσό είναι αντιτριβικό κράμα, κράμα μολύβδου χαλκού και κράμα αργιλίου κασσίτερου. Το αντιτριβικό κράμα χρησιμοποιείται συνήθως στη μηχανή με το χαμηλό φορτίο, και η δύναμη κούρασής της είναι φτωχή. Χαλκός - το κράμα μολύβδου έχει την υψηλής αντοχής, υψηλή ικανότητα ρουλεμάν, αλλά την κακή απόδοση επιφάνειας. Προκειμένου να βελτιωθεί η απόδοση επιφάνειάς του, ένα στρώμα του κράματος κασσίτερου μολύβδου μπορεί να καλυφθεί στο κράμα χαλκός-μολύβδου για να διαμορφώσει έναν φέροντα θάμνο κραμάτων τρεις-στρώματος με την πλάτη χάλυβα - κράμα χαλκός-μολύβδου - επίστρωμα, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην κινητήρια μηχανή diesel. Υπάρχει ένα στρώμα της ταινίας οξειδίων αργιλίου στην επιφάνεια του κράματος αργιλίου κασσίτερου, έτσι της η αντοχή και η αντίσταση διάβρωσης είναι καλές. Τα κράματα που περιέχουν τον κασσίτερο 20% έχουν την υψηλότερη αντίσταση κούρασης. Γενικά, όσο υψηλότερη η περιεκτικότητα σε κασσίτερο, τόσο καλύτερες οι ιδιότητες αντι-δαγκωμάτων, επειδή ο κασσίτερος ενεργεί ως λιπαντικό. Το κράμα stann-αργιλίου έχει την τάση να αντικαταστήσει το κράμα χαλκός-μολύβδου, ειδικά η απόδοση των βοτσάλων κραμάτων τρεις-στρώματος που ντύνονται με το κράμα μολύβδου είναι καλύτερη.
Προκειμένου να παρασχεθεί το λαδώνοντας πετρέλαιο μεταξύ του άξονα και του ρουλεμάν, υπάρχει μια ελαιότρυπα στο φέροντα θάμνο με το λιγότερο φορτίο, και υπάρχει μια αυλάκωση ελαίου υφασμάτων κατά μήκος της περιφέρειας, έτσι ώστε το ελαιοδοχείο διανέμεται κατά μήκος της περιφέρειας. Εκτός από τη λίπανση, το ελαιοδοχείο μειώνει επίσης τη θερμοκρασία των ρουλεμάν και βελτιώνει την ικανότητα ρουλεμάν των ρουλεμάν. Στο ευρύτερο ρουλεμάν, προκειμένου να διευκολυνθεί το πετρέλαιο κατά μήκος της αξονικής διανομής, στο φέρον τμήμα στο αντίθετο άκρο της αυλάκωσης ελαίου, αποκαλούμενο αυλάκι απορριμάτων, το αυλάκι μπορεί να αποθηκεύσει τις ακαθαρσίες στο πετρέλαιο. Η τακτοποίηση της συμπεριφοράς του θάμνου και της συμπεριφοράς της τρύπας καθισμάτων, λεπτό ρουλεμάν τοίχων εγγυάται από την περιφερειακή παρέμβαση. Για να διευκολύνει τη συνέλευση, ο φέρων θάμνος κατακλύεται του χειλιού εντόπισης, και μια αυλάκωση εντόπισης ταιριάσματος αλέθεται έξω στη φέρουσα τρύπα καθισμάτων. Πρέπει να υπάρξει ένα κατάλληλο χάσμα μεταξύ του άξονα και του ρουλεμάν. Το μέγεθος του χάσματος πρέπει να υπολογιστεί σύμφωνα με τις συνθήκες εργασίας της μηχανής diesel και το φορτίο του ρουλεμάν. Συγχρόνως, η δομή και το υλικό του φέροντος θάμνου πρέπει να εξεταστούν. Προκειμένου να αποτραπεί η αξονική μετακίνηση του άξονα, μερικές φορές είναι απαραίτητο να διαμορφωθούν τα ρουλεμάν ώθησης. Τα ρουλεμάν ώθησης μπορούν να βαλθούν φλάντζα στο συνηθισμένο φέροντα θάμνο, και δύο ημικυκλικά διατηρώντας δαχτυλίδια ώθησης μπορούν να τεθούν στο κάθισμα ρουλεμάν ώθησης και να τοποθετηθούν στο φέρον κάθισμα και τη φέρουσα κάλυψη με τις καρφίτσες ή άλλες μεθόδους.
Οι φέρουσες μορφές ζημίας είναι ένδυση, κούραση και διάβρωση. Στο στάδιο της έναρξης μηχανών diesel και της παύσης, η έλλειψη εφοδιασμού με πετρέλαιο προκαλεί την ξηρά τριβή του άξονα και της συμπεριφοράς. Η λειαντική ένδυση που προκαλείται από τα σκληρά μόρια που εισάγουν το φέρον ζευγάρι είναι η κύρια αιτία της συμπεριφοράς της ένδυσης. Η ανώμαλη ένδυση των παρακείμενων ρουλεμάν θα διαμορφώσει τη σκάλα ένδυσης μεταξύ των ρουλεμάν. Η ζημία κούρασης των ρουλεμάν προκαλείται από την εναλλασσόμενη πίεση ταινιών πετρελαίου. Η οξείδωση του πετρελαίου παράγει το οργανικό οξύ, το οποίο προκαλεί τη διάβρωση και τη ζημία στη συμπεριφορά του κράματος.
Τα ρουλεμάν είναι αναλώσιμα μέρη των μηχανών diesel και αντικαθίστανται κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας